Kategorier
Våra hundar

SU(dgv)CH SJ(d)CH SJ(gf)CH SVCH NJ(h)CH Sönnarönas CV Yima, Sveriges enda strävhår någonsin med championat i taxens fyra tävlingsdiscipliner.

Stamtavla
Sönnarönas CV Yima

[singlepic id=6 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Vinnare av Bronstaxen vandringspris 2009, bästa allroundtax i Sverige under året.

Vinnare av Bronstaxen vandringspris 2010, bästa allroundtax i Sverige under året.

Vinnare av Bronstaxen vandringspris 2012, för bästa allroundtax i Sverige under året.

Månadens hund- Jaktjournalen nr.8 augusti 2010

Bästa resultat på internationellt grytprov i Elverum 2008. Vinnare av SJ(D)CH Öllmans Donnys mp och Skogsdrevets kennels vp vid Värmlands taxklubbs drevprov 2008. Delad vinnare av SNJ(D)CH SVCH Rödhakens Idas mp tillsammans med Rödhakens kennel 2008. Vinnare av Värmland-Dals Grythundklubbs mp 2008. Vinnare av Svenska Taxklubbens mp 2008. Vinnare av SU(D)CH SJ(D)CH Åsbackens Noras mp 2008.

Vid utställning i Södermanland 2009 blev hon BIM och vann Laggarängens kennels vp. Dessutom vann hon Rihagens vp till vackraste drevmeriterade strävhår samt Södermanlands taxklubbs vp till vackraste grytmeriterade strävhår.

Vinnare av SU(D)CH SJ(D)CH Åsbackens Noras mp samt Värmland-Dals Grythundklubbs mp på Värmlands taxklubbs årsmöte 2010. På utställning i Borlänge 2010 fick hon Romanicas kennels vp för vackraste tax med grytmerit.

På Värmlands taxklubbs årsmöte 2011 vann Yima återigen SU(D)CH SJ(D)CH Åsbackens Noras mp samt Värmland-Dals Grythundklubbs mp.

Vi fick storslam på Värmlands taxklubbs årsmöte 2012. Yima vann, förutom Bronstaxen, Värmland-Dals grythundklubbs mp, Svenska Taxklubbens mp, SU(D)CH SJ(D)CH Åsbackens Noras mp samt Ch Skogsråas Nisse Nypons vp.

Nu slutar vi tävla med henne.

Lämna ett svar